Sodastream

Kényelmes és környezetbarát szódakészítés egyetlen gombnyomással otthon? Ez a SodaStream

Ismerd med a sodastream élményt!

Szódagépeinkkel egyetlen gombnyomásra tudod szénsavassá varázsolni a vizet, hogy friss szódát vagy ínycsiklandozó üdítőket készíts az egész család örömére.

  • Eközben pedig egyetlen PET palackkal sem szennyezed a környezeted.
  • Ráadásul a cipekedést is elfelejtheted egy életre.
  • Rengeteget takarítasz meg játszva.
  • Egyszerű használatával pedig kéznél lesz a kedvenc üdítőitalod bármikor.


Büszkék vagyunk rá, hogy már 45 ország tette le voksát a SodaStream minőségi készülékei és környezetbarát szódakészítés mellett, amivel most még nyerhetsz is!

szódagépek
SodaStream

A szódagépek

Szódagépeink díjnyertes formatervezéssel készültek, elegáns megjelenésükkel a konyha letisztult kiegészítői. Egy szempillantás alatt tudsz velük friss csapvízből szódavizet vagy frissítő üdítőt készíteni. Sőt még a szénsavasság erősségét is az ízlésed szerint szabályozod, egyetlen gomb megnyomásával.
Bővebben

szörpök
SodaStream

A szörpök

Kimondottan a szénsavas vízhez kifejlesztett SodaStream szörpjeink, hatalmas választékban állnak rendelkezésedre. Válaszd ki a kedvenc ízed a klasszikus gyümölcsös vagy az új Pepsi szörpök közül!
Bővebben

palackok és kiegészítők
SodaStream

Palackok és kiegészítők

A SodaStream szénsavasító palackok 100% BPA mentes, karc- és törésálló tritan anyagokból készültek.3 évnyi használatukkal, akár 2500 PET palacktól mented meg a Földet. Szerencsére minden szénsavasító palack hermetikusan zárt, így bárhová mész a tökéletes friss szóda mindig veled lesz!
Bővebben

CO2 patronok
SodaStream

CO2 patronok

Minden SodaStream szénsavas patron 425g CO2-ot tartalmaz, így akár 60-80 liter szódavizet is tudsz vele készíteni a szénsavasság erősségétől függően. Szerencsére a szódagépek mellé jár egy patron, de érdemes többet tartalékolni, mert gyorsan fogynak a polcokról.

Ráadásul a kiürült partonok cseréjére egyaránt van lehetőséged, amivel a most zajló patroncsere játékunkon az 1 millió forintos fődíjat is hazaviheted.
Bővebben

Lelőhelyek

Válaszd ki partnerünket!

3 + 1 OK, AMIÉRT MEGÉRI A SODASTREAMET VÁLASZTANOD
  • Segítségével egyetlen PET palackkal sem szennyezed a környezeted.
  • Ráadásul a cipekedést is elfelejtheted egy életre.
  • Rengeteget takarítasz meg játszva.
  • Egyszerű használatával pedig kéznél lesz a kedvenc üdítőitalod bármikor.
Többet akarok tudni!